top of page
Leveren & Retourneren

A.   Leveren

 

Wij bieden mogelijkheden waarop je je bestelling kan ontvangen

  1. Ophalen bij Experientia (gratis)

  2. Thuislevering op eigen gekozen adres (niet gratis)

 

  1. Ophalen bij Experientia.

Na bestelling ontvangt u van ons een bevestiging van je bestelling per mail. Wanneer je bestelling klaar staat voor afhaling ontvangt u opnieuw bericht van ons en kan u een afspraak maken voor afhaling. Dit kan 4-8 werkdagen duren.

 

  1. Tuislevering op eigen gekozen adres

Na bestelling ontvang je van ons bevestiging van je bestelling per mail. Afhankelijk van de grootte van de bestelling wordt je bestelling ofwel met pakketpost ofwel met vrachtpost geleverd.

Pakketpost: wanneer je bestelling verzonden wordt ontvang je een bevestiging + track & trace per mail. Dit kan 2 werkdagen duren.

Vrachtpost: we contacteren je wanneer de bestelling klaar staat voor levering om een leveringsdatum vast te leggen. Je aanwezigheid is noodzakelijk bij levering zodat de goederen kunnen nagekeken worden en de leverbon kan afgetekend worden.

 

B.   Retourneren

 

Bedankt voor je aankoop via de webshop van Experienta BV.

We hopen dat je tevreden bent met je aankoop.

In sommige gevallen bieden wij uiteraard de mogelijkheid om de aangekochte goederen terug te sturen.  Raadpleeg vooraf onderstaande policy alvorens het proces te starten:

 

  1. Retourneren kan tot 14 dagen na de aankoop. Na 14 dagen kunnen we geen retour meer aanvaarden.

  2. Alvorens de retourverzending te versturen dienen wij eerst op de hoogte gebracht te worden via een mail aan info@experientia.be

  3. Producten die teruggestuurd worden moeten ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als bij ontvangst. Dit wil ook zeggen in de oorspronkelijke verpakking.

  4. Digitale producten (zoals een downloadbaar tuinplan of een waardebon) komen niet in aanmerking en kunnen niet teruggestuurd en terugbetaald worden.

  5. Verse producten zoals groenten, fruit & tuinkruiden komen niet in aanmerking en kunnen niet teruggestuurd en terugbetaald worden.

  6. Experientia zal u een bericht sturen wanneer de geretourneerde goederen in hun bezit zijn.

Wanneer de retour geaccepteerd werd zal een terugbetaling volgen binnen de 10 werkdagen. Wanneer u binnen deze termijn niets heeft ontvangen dan mag u ons opnieuw contacteren. Let wel, tussen verschillende banken verlopen er soms enkele dagen alvorens het bedrag zichtbaar is op uw rekening.

​7. Retourkosten zijn voor de klant.

8. Afhankelijk van de afkomst van de retourverzending kan de lengte van het proces verschillen.

 

bottom of page