ZWEMBADEN

Een perfecte integratie is onze specialiteit

Wij streven er bij elk project naar om onze klanten niet alleen te voorzien van een zwembad maar van een totaalplaatje dat klopt. U mag steeds rekenen op ons advies qua integratie van uw zwembadproject in uw tuin.

Wij bekijken en bespreken ter plaatse samen het geheel. Eventueel bijkomende tuinwerken, bijgebouwen of beplanting kunnen wij zonder problemen realiseren. Voor elke  project maken wij, gratis, een eenvoudige 3D schets van hoe het eindresultaat eruit zal zien. 

Aarzel niet ons te contacteren om te bespreken wat uw wensen zijn en welk budget u voor ogen heeft. Wij zorgen voor een mooi eindresultaat rekening houdend met uw wensen en budget. 

DSC05243.jpg

Plaatsingen volledig in eigen beheer

 

Onze plaatsingen gebeuren volledig door ons eigen team. Dankzij constante investeringen in ons machinepark en opleidingen van het eigen personeel kunnen wij iedere plaatsing, hoe moeilijk ook, tot een goed einde brengen.

MMSP_053.jpg

Polypropyleen

Onze baden worden gemaakt uit polypropyleen, een oerdegelijke grondstof. Polypropyleen is uv-stabiel en bestand tegen de grootste koude en hitte. Polypropyleen wordt onder andere ook gebruikt voor de opslag van de zwaarste chemicaliën in de industrie.

MMSP_037.jpg

Kleuren

Onze polypropyleen kuipen zijn in de massa gekleurd en uv-stabiel. Er is keuze uit 4 kleuren: wit, lichtgrijs, donkergrijs en zwart. Elke kleur geeft een unieke uitstraling en kleur aan het water zodat uw zwembad perfect past bij de architectuur van uw woning en de gewenste buitensfeer nog versterkt!

Nieuwe kleur: zwart!

MMSP_079.jpg

Afdekking

Onze rolluiken van Belgisch fabricaat zijn steeds voorzien van solar lamellen. Solar lamellen hebben een uitstekend isolerend vermogen en genereren extra warmte voor uw zwembadwater

MMSP_019.jpg

Ontsmetting

Voor de ontsmetting van uw zwembad bieden wij verschillende mogelijkheden aan waar wij ervaring mee hebben en volledig kunnen achter staan. Klik op de knop 'Lees meer' om meer te weten te komen.

lichtgrijs.jpg

High-End Zwembad

Wil je graag een offerte op maat en dit binnen de 48h00? Ga dan snel naar onze configurator

Juliette.jpg

High-End Refreshing pool

Ontdek ons uniek gamma budget-vriendelijke refreshing pools onder de naam 'The Concept Pool' Ideaal voor de kleinere tuin en het kleinere budget!

Polypropyleen als materiaal voor jouw zwembad.

Optimalisatie van de ruimte.

 

Het grote voordeel van polypropyleen (PP) is dat er vertrokken wordt vanuit vlakke platen. Wanden zijn dus strak en verticaal. In tegenstelling tot klassieke monoblocs is bij PP de bodemmaat dus exact dezelfde als de maat aan het wateroppervlak. Geen wanden die op je afkomen, iedere centimeter wordt benut, en jouw zwembad tot op de centimeter op maat gemaakt!

Fantastische thermische isolator.

 

Polypropyleen heeft zeer goede isolerende eigenschappen. Wanneer het water verwarmd is zal de bodem en de wand lekker warm aanvoelen. Je voelt letterlijk dat de warmte ín het zwembad blijft zitten.

polypropyleen.jpg

Glad en antibacterieel.

 

Dankzij de gladde afwerking en het antibacteriële effect van PP hechten algen, vuil en bacteriën zich niet op de wanden. Voor jou als gebruiker geeft het wél een heel zacht en aangenaam gevoel. Één geheel, dus geen naden die op elkaar liggen of kunnen loskomen zoals bij een liner zwembad.

Uiterst duurzaam.

 

Wanneer roestvrijstaal staal niet meer volstaat in de chemische industrie wordt overgestapt op polypropyleen. Zelfs zwavelzuur wordt opgeslagen in citernes van PP. Verder voelt PP zich goed bij temperaturen van min 20 tot plus 90 graden. Voeg daar nog aan toe dat osmose onbestaande is en dat UV geen invloed heeft op PP, en je weet dat je een zwembad voor het leven koopt.

Recycleerbaar.

 

Wij verwerken enkel polypropyleen in zijn zuiverste vorm. Hierdoor kunnen we dit voor 99.9 procent recycleren moest dit ooit nodig zijn. Kwestie van de impact op het milieu ook hier minimaal te houden.

 

Als je toch nog twijfelde, dan weet je het nu wel zeker... polypropyleen is de beste materiaalkeuze voor jouw zwembad en refreshing-pool.

Snel je zwembad bestellen, en je geniet er deze zomer nog van in je eigen tuin!

Belgisch fabricaat.

 

Onze zwembaden worden gemaakt door MM-Swimmingpools in hun atelier in Sint-Katelijne Waver. Zaakvoerder Rik heeft vele jaren ervaring in de zwembadindustrie en is steeds op zoek naar de nieuwste en meest innovatieve technieken. Het bedrijf zelf beschikt dan ook over de modernste machines. Een bedrijfsbezoek is steeds mogelijk na afspraak. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

logo MM.png
 

Beschikbaar in 4 kleuren

Wit, lichtgrijs en donkergrijs zijn onze drie basiskleuren. De kleur van uw zwembad is zeer bepalend voor de sfeer die je wilt creëren in uw tuin.

Hou je van de uitgesproken sfeer vanop uw favoriete vakantiebestemming, kies dan voor wit. Wit geeft een felblauwe waterkleur en zorgt voor instant vakantiegevoel!

effect wit bad.jpg

Wanneer het nét iets bescheidener en minder fel mag zijn, maar het nog altijd een écht zwembadgevoel moet geven is lichtgrijs de juiste keuze. Zachtblauw water, stijlvol en pure klasse!

effect lichtgrijs bad.jpg

Wanneer de tuin opgaat in het landschap, of wanneer je twijfelt tussen een zwembad en een zwemvijver dan ga ja best voor donkergrijs. Natuurlijker en helderder kan het niet worden. Nog steeds water dat uitnodigt om er in te springen, maar het zwembad zelf verdwijnt meer naar de achtergrond.

NIEUWE KLEUR! ZWART

Voorlopig hebben wij nog geen afgewerkt beeldmateriaal van de zwarte kuip maar deze zijn in de maak en komen er zo snel mogelijk aan!

effect antraciet bad.jpg
 

Afdekking

Voor onze rolluiken werken we uitsluitend samen met T&A. Dit Belgisch bedrijf is absoluut toonaangevend in de wereld van zwembadafdekkingen.

De grote voordelen van een automatisch rolluik zijn veiligheid, isolatie, minder verbruik van zwembadproducten, minder verdamping en het proper houden van uw zwembad. Indien u kiest voor solar lamellen wordt uw zwembadwater ook nog eens gratis verwarmd!

Standaard lamellen zijn in pvc en hierbij heeft u de keuze uit verschillende kleuren.

Bij solar lamellen heeft u de keuze tussen pvc en polycarbonaat. Pvc is iets zachter materiaal dan polycarbonaat en gaat dus bijgevolg iets minder lang mee. Pvc-solar lamellen zijn altijd blauw van kleur. Bij polycarbonaat heeft u de keuze uit transparant (onderzijde zwart), alu-look, alu-look met optie anti-alg en nieuw sinds najaar 2021 is zwarte bovenzijde.

 

Ontsmetting

Om te kunnen genieten van uw zwembad zonder al teveel kopzorgen is ook de keuze van uw ontsmettingssysteem niet onbelangrijk.

Standaard werken wij met een volautomatisch ph en chloor meetsysteem. Dit systeem meet continu de PH waarde en de Redox waarde (ontsmettingswaarde) van uw zwembadwater. Wanneer de waarde aangeeft dat meer PH of Chloor nodig is dan pompt het systeem automatisch de nodige hoeveelheid bij. 

Aangezien wij meer en meer de vraag krijgen naar biobaden en chloorvrije baden zijn wij in 2020 op zoek gegaan naar een volwaardig alternatief. Wij hebben alle systemen op de markt zorgvuldig onder de loep genomen zodat wat we aanbieden ook werkelijk een volwaardig alternatief IS en ook effectief werkt.

Eén van de systemen dat deze test NIET heeft doorstaan (en waarnaar we toch veel vraag krijgen) is zoutelectrolyse: hierbij wordt zout gebruikt om het water te ontsmetten. Dit geeft echter een vals beeld:

het zout wordt opgesplitst en wordt omgezet in chloor. Bijgevolg zwem je dus nog steeds in chloorwater en is het systeem ook niet milieuvriendelijker. Ook kan bij slechte dosering de chloorwaarde pieken.

Een systeem dat wel werkt is hydrolyse. Hierbij worden de moleculen uit het water (H en O) gebruikt om het water te ontsmetten. Er wordt een zeer kleine hoeveelheid zout gebruikt (low salt) om de geleidbaarheid van het water te verhogen in de cel. Het water in jouw zwembad is qua chloorgehalte met dit systeem te vergelijken met kraantjeswater. Het heeft geen geur en geen smaak.

Wij gebruiken al onze systemen in combinatie met een UV - lamp. De UV lamp zorgt voor bijkomende ontsmetting waardoor uw chloorwaarde, indien uw kiest voor de volautomaat, laag kan gehouden worden.

Ook zorgt deze lamp ervoor dat de gebonden chloor in het water wordt afgebroken zodat de chloormoleculen zich steeds opnieuw kunnen binden en het water steeds herbruikbaar blijft en nooit 'dood' gaat waardoor het water ververst moet worden.

Bij het hydrolyse systeem ondersteunt deze UV lamp de ontsmetting van het bad.

Wenst u graag meer informatie dan mag u ons steeds en geheel vrijblijvend opbellen. Wij staan u met veel plezier te woord.