Optimalisatie van de ruimte.

 

Het grote voordeel van polypropyleen (PP) is dat er vertrokken wordt vanuit vlakke platen. Wanden zijn dus strak en verticaal. In tegenstelling tot klassieke monoblocs is bij PP de bodemmaat dus exact dezelfde als de maat aan het wateroppervlak. Geen wanden die op je afkomen, iedere centimeter wordt benut, en jouw zwembad tot op de centimeter op maat gemaakt!

 

 

Fantastische thermische isolator.

 

Polypropyleen heeft zeer goede isolerende eigenschappen. Wanneer het water verwarmd is zal de bodem en de wand lekker warm aanvoelen. Je voelt letterlijk dat de warmte ín het zwembad blijft zitten.

 

 

Glad en antibacterieel.

 

Dankzij de gladde afwerking en het antibacteriële effect van PP hechten algen, vuil en bacteriën zich niet op de wanden. Voor jou als gebruiker geeft het wél een heel zacht en aangenaam gevoel. Één geheel, dus geen naden die op elkaar liggen of kunnen loskomen zoals bij een liner zwembad.

 

 

Beschikbaar in drie kleuren.

 

De gewenst tuinsfeer creëer je door de juiste kleur van PP te kiezen. Met wit krijg je een instant vakantiegevoel door het felblauwe water. Liever iets neutraler, maar toch nog écht zwembadgevoel? Kies dan voor lichtgrijs. Mag het allemaal wat natuurlijker ogen, dan is donkergrijs iets voor jou!

 

 

Uiterst duurzaam.

 

Wanneer roestvrijstaal staal niet meer volstaat in de chemische industrie wordt overgestapt op polypropyleen. Zelfs zwavelzuur wordt opgeslagen in citernes van PP. Verder voelt PP zich goed bij temperaturen van min 20 tot plus 90 graden. Voeg daar nog aan toe dat osmose onbestaande is en dat UV geen invloed heeft op PP, en je weet dat je een zwembad voor het leven koopt.

 

 

Recycleerbaar.

 

Wij verwerken enkel polypropyleen in zijn zuiverste vorm. Hierdoor kunnen we dit voor 99.9 procent recycleren moest dit ooit nodig zijn. Kwestie van de impact op het milieu ook hier minimaal te houden.

 

Als je toch nog twijfelde, dan weet je het nu wel zeker... polypropyleen is de beste materiaalkeuze voor jouw zwembad en refreshing-pool.

Snel je zwembad bestellen, en je geniet er deze zomer nog van in je eigen tuin!