TUINARCHITECTUUR

Tuinontwerp

Het ontwerpen van een tuin start bij communicatie. In de eerste plaats zorgt deze communicatie voor een schat aan informatie over de klanten en hun wensen, het perceel, de omgeving enzovoort.

Tijdens het eerste gesprek zal de ontwerper dus vooral luisteren naar de klant en indien nodig een aantal gerichte vragen stellen. Verder moet deze communicatie ook leiden tot een 'feel good' gevoel, zowel bij de klant als bij de ontwerper. De ontwerper bouwt tijdens het volledige proces immers een vertrouwensband op met de klant. Een tweede belangrijk gegeven is dat de ontwerper de architectuur van de woning en de directe en de ruime omgeving in zich opneemt. Het resultaat hiervan is dat woning, tuin en landschap één worden. Tijdens een volgend gesprek wordt het ontwerp uitgelegd en verduidelijkt aan de hand van 3D tekeningen. In de daarop volgende gesprekken wordt steeds dieper in gegaan op de details, om uiteindelijk aan de klant een volledig tuindossier aan te bieden.

Tuinaanleg

Een oprit, een terras, een gazon, beplantingswerken, of een totaalconcept?

Voor alle werken die met de tuin te maken hebben kunnen we u een gepast voorstel doen. Ons advies als specialist, en de eigen inbreng van u als klant leiden samen tot een mooi resultaat. Ook voor de uitvoering van uw project kunt u op uw twee oren slapen. Wij zorgen ervoor dat alles met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

DSC05425.jpg
VOOR.jpg

Nieuw tuinconcept!!

Gun je tuin een make-over.

Geen enkele uitdaging is ons teveel. Wil je eindelijke die oase van rust in je tuin kunnen beleven maar is het budget beperkt? Wij gaan de uitdaging aan! Geef ons jouw budget en wij maken er iets moois van.

NA.jpg