OVER ONS

MMSP_089 Bewerkt.jpg

Beleving & ervaring

Experientia (Latijn) betekent beleving of ervaring.
Wij bieden jullie niet gewoon een tuin of zwembad aan, maar een totaalbeleving, een unieke ervaring. Een totaalplaatje dat klopt. Experientia staat ook voor de 28 jaar ervaring die we samen hebben in de tuin- en zwembadwereld.

De keuze voor een latijnse naam is een verwijzing naar de botanische nomenclatuur -de formele naamgeving van planten- volgens Carolus Linnaeus, een Zweedse botanicus die alle planten een Latijnse naam gaf.

Gespecialiseerd team

Dagelijks staat een team specialisten voor u klaar om uw dromen waar te maken. Bij ons kunt u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin of zwembad. Kwaliteit, klantvriendelijkheid, gedrevenheid en service zijn de vaste waarden bij het volledige team van Experientia

Zwembaden geproduceerd in België

Onze zwembaden worden geproduceerd door MM-Swimming Pools te Sint-Katelijne-Waver.

Door onze nauwe samenwerking wordt snel en gericht ingespeeld op de laatste trends en nieuwigheden op de zwembadmarkt.

Deze samenwerking zorgt ook voor een optimale naservice. De nabijheid zorgt ervoor dat wij zeer snel kunnen reageren en zeer kort op de bal kunnen spelen indien nodig.

lichtgrijs
press to zoom
MMSP_086
press to zoom
MMSP_079
press to zoom
MMSP_073
press to zoom
1/2
tim.jpg

Tim Crutzen

Oprichter, Zaakvoerder, Tuinarchitect

Tuinarchitect Tim Crutzen ontwerpt en realiseert sinds 1996 particuliere tuinen en parken, waarbij hij de wensen van de klant vormgeeft.

Dit resulteert in een krachtig lijnenspel, dat het hele jaar door iets te bieden heeft. Superstrak, of romantisch landelijk, steeds is er die perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Tim staat er ook op om deze totaalprojecten, samen met een team gedreven mensen, zelf uit te voeren. Dit resulteert in een perfecte communicatie met de klant en een superieur eindresultaat.